Per Schlingmann AB inleder samarbete med Frida Boisen

Per Schlingmann AB inleder samarbete med Frida Boisen

Per Schlingmann AB har glädjen att presentera ett nytt samarbete med Frida Boisen. Frida är digital chef på Bonnier Tidskrifter och aktuell med boken Digital Succé: så lyckas du med sociala medier. Hon kommer att ingå i Per Schlingmann AB:s föreläsningserbjudande.

– Fridas kunskap inom digitalisering och sociala medier är unik och kritisk för företag och organisationer som vill utnyttja de nya möjligheterna. Jag har själv föreläst med Frida och hon har en fantastisk förmåga att fånga publiken. Jag är otroligt glad över att vi nu ska arbeta närmare varandra, säger Per Schlingmann.

frida_b

Fridas bok ’Digital succé’

Frida har en bakgrund inom journalistik, publicistik och digital utveckling och vet hur man som chef tar vara på digitaliseringens möjligheter som ledare och kommunikatör. Frida har varit chefredaktör för GT och tog i den egenskapen 2014  emot priset Best use of Social Media på INMA Awards som är tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco. Idag är hon digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Tidskrifter, sociala medier-strateg på Dagens Industri, krönikör i Expressen och återkommande expert på sociala medier i SVT.

– Per och jag har senaste tiden ofta blivit inbjudna till större event där vi föreläst och debatterat digitaliseringens möjligheter från olika horisonter. Det är utvecklande och enormt roligt att få stångas med Per, som är enormt skicklig på trender inom digital utveckling, och få bjuda på våra olika perspektiv på digitalisering och innovation.

Per Schlingmann AB kommer att erbjuda hennes föreläsningar som handlar om hur man gör digital succé, om sociala medier och hur man bygger vinnande lag.

Per Schlingmann AB erbjuder sedan tidigare följande föreläsare:

Per Schlingmann, aktuell med boken Så vinner du kommunikationskriget. Han föreläser om framtidsfrågor, kommunikation, ledarskap och förändring.

Sofia Kacim, arbetar som retorikcoach och kommunikationskonsult på Per Schlingmann AB. Förutom retorik föreläser hon om vad som krävs för att attrahera och kommunicera med framtidens talanger. Sofia jobbar även med retorikstöd och individuell coachning inför tal och framträdanden. Sedan 2012 är Sofia talcoach för talarna i TEDxStockholm.

Viveca Sten, internationellt framgångsrik författare som nu är aktuell med boken I sanningens namn och som deltagare i På spåret. Hon föreläser om vägen till ett framgångsrikt författarskap samt om vad ledarskap kan lära av författarskapet.

Jesper Strömbäck, är professor i journalistik på JMG vid Göteborgs universitet och har tidigare varit huvudsekreterare för regeringens framtidskommission. Han är expert på politisk kommunikation och föreläser om opinionsbildning och hur man kan arbeta med framtidsfrågor.

För frågor och bokning, kontakta Elin Edelström, elin@schlingmann.se