Matting inleder samarbete med Per Schlingmann AB

Matting inleder samarbete med Per Schlingmann AB

mattingMatting har i 45 år utvecklat funktionella och ergonomiska arbetsplatser för företag över hela Norden. Nu lanserar företaget ett koncept riktat till landets skolor, StandUp Skola, höj- och sänkbara elevbord med tillhörande mattor och skärmar. Som strategisk partner i detta har Per Schlingmann AB anlitats.

– Så fort jag hörde talas om detta kände jag att det är något jag vill arbeta med. På de allra flesta arbetsplatser är det idag självklart att medarbetarna har höj- och sänkbara bord. Det borde vara lika självklart i landets klassrum, säger Per Schlingmann.

Ett första steg i lanseringen blir tävlingen ”Sveriges piggaste klassrum” där skolklasser kan tävla om att vinna höj- och sänkbara elevbord. www.piggasteklasssrum.se

– Vi är djupt övertygade om att höj- och sänkbara bord i klassrummen leder till bättre arbetsro och studieresultat. Det senaste året har vi testat borden i ett antal skolor med mycket positivt resultat. Nu tar vi ett större grepp kring Sveriges viktigaste rum, klassrummet, säger Henrik Botha, affärsområdeschef på Matting.

 

Om Matting
Matting AB grundades 1970 och är en av Sveriges största leverantörer och tillverkare av produkter för den ergonomiska arbetsplatsen samt mattor för alla miljöer. Funktion, ergonomi och arbetsmiljö är våra ledord. 

Om StandUp Skola
StandUp Skola är ett särskilt koncept som består av ett höj- och sänkbart elevbord med en tillhörande mjuk och skön matta att stå på. Eleven får en flexibel arbetsplats, bordet är lätt att höja och sänka och mattan är perfekt anpassad. Med StandUp Skola får barnen möjlighet att variera sig och får därmed en mer aktiv läromiljö.

 

Instagram: @standupbymatting

piggasteklassrum.se

#piggasteklassrum

 

För frågor kontakta:

Elin Edelström
070-2724615
elin@schlingmann.se

Henrik Botha
Mobil: 070-648 17 96
henrik.botha@matting.se 

0 Kommentarer

Lämna ett svar