Per Schlingmann blir rådgivare och delägare i Naturalbox & Ecoliving

Per Schlingmann blir rådgivare och delägare i Naturalbox & Ecoliving

 

Ecoliving.se är en e-handelssajt som säljer ekologiska och veganska livsmedel och skönhetsprodukter med fokus på rawfood och superfood. Företaget står också bakom de framgångsrika prenumerationstjänsterna Naturalbox och Veganbox, ekologiska hälsoboxar som levereras hem en gång i månaden fyllda av ekologiska och veganska livsmedel.

Företaget grundades 2013 och har hittills vuxit organiskt. Nu står företaget inför nästa steg och genomför just nu en crowdfunding på Fundedbyme. Ambitionen är att bli skandinaviens ledande ekologiska och veganska e-handelsbutik.

”Det ska bli väldigt spännande att bidra till att utveckla ecoliving.se. Ecoliving har alla möjligheter att bli framgångsrika. Hälsotrenden fortsätter starkt, fler människor väljer gröna alternativ och Intresset för ekologiskt och veganskt ökar samtidigt som handeln befinner sig i en omvandling där bland annat e-handeln blir framtidens vinnare”, säger Per Schlingmann.

”Vi vill inspirera fler att välja ekologiskt och veganskt genom nya trendiga och hälsosamma produkter. Vi valde tidigt att satsa på prenumerationstjänster vilket är ett enkelt och roligt sätt för kunder att upptäcka nya produkter. I USA har motsvarande prenumerationstjänster blivit väldigt framgångsrika. Det som utmärker oss är att vi kompletterar prenumerationstjänsten med en ekologisk e-handelsbutik. Nästa steg är att utveckla våra egna ekologiska superfoods och proteinprodukter under eget varumärke. Vår vision är att bli synonymt med ”Whole Foods” online i Norden! Det är oerhört spännande och glädjande att ha Per som delägare i företaget och som mentor i mitt affärsutvecklande som kvinnlig entreprenör.”, säger Alicja Chlebna, grundare och vd för Naturalbox.se och ecoliving.se

Läs hela intervjun i Dagens Industri

 

 

0 Kommentarer

Lämna ett svar